top of page

Magyarországon először érhető el egy olyan szakmai segédanyagcsomag, amely mind a már megkezdett, mind az újonnan megalakítani kívánt ombuds tevékenység és funkció szakszerű létrejöttét és működtetését segíti elő.

A kisokos az elmúlt években megszerzett szakmai tapasztalataim esszenciális kivonata, amely nemzetközi szinten kifejlesztett és általam is használt dokumentumokat tartalmazza. Óriási gyakorlati segítséget nyújt az újonnan indítandó ombuds tevékenység és iroda kialakításához. Az e-book a gyakorlatisa tippeken túl  12 dokumentumot -sablonokat, mintákat- tartalmaz, amelyek elvi és gyakorlati iránymutatóként szolgálnak szemléletbeli és praktikus kérdésekben egyaránt, tájékoztató jellegű ismereteket nyújtva az ombuds tevékenység kialakításával és az ombuds szereppel kapcsolatban.

A csomag tartalmaz egy 60 perces konzultációs lehetőséget, melynek során átbeszéljük a kisokossal és/vagy az ombuds tevékenységgel kapcsolatos egyéni kérdéseidet.

 

Fontos kiemelni, hogy a megalakuló ombuds iroda/tevékenység végleges dokumentációi minden esetben az ombuds személy és az érintett szervezet közreműködésével, az adott szervezetre szabva jönnek létre.

Harmonikon Logo-5.png

Mit tartalmaz a kezdő kisokos?

Az elmúlt években megszerzett szakmai tapasztalataim esszenciális kivonatát, amely nemzetközi szinten kifejlesztett és általam is használt dokumentumokat, sablonokat 
  • e-book formátumba

Az e-bookban minden olyan információ és dokumentum (szerződés, alapszabály, érvek, felelősségi körök, kérdőívek) megtalálható, ami egy sikeres szervezeti ombuds funkció létrejöttét támogatja.​ 

Ajánlott csomagban venni, amihez jár 

  • 60 perces konzultációt, aminek az értéke 150 euro

A konzultációs olyan lehetőség, melynek során átbeszéljük a kisokossal és/vagy az ombuds tevékenységgel kapcsolatos egyéni kérdéseidet.

Kinek ajánlott a kezdő kisokos?

  • akik ombuds tevékenységgel szeretnének foglalkozni,

  • azon szervezeteknek, melyek ombuds tevékenység és/vagy iroda létrehozását fontolgatják, 

  • újonnan létrehozott irodák ombuds személyeinek, akik az alapszabály kidolgozását végzik a szervezettel együttműködésben, 

Vásárlás